àmbits d’actuació

 


– educativoescolar

L’existència d’un espai de joc i de descobriment personal a través de l’artés una eina i un recurs molt valuós per a les persones en creixement. Volem ser un estímul per acompanyar el procés d’aprenentatge dins de l’àmbit educatiu, i ajudar a aconseguir la integració, la inclusió i normalització de l’alumnat en tots els àmbits de la seva vida.

 


– socicomunitari

A través del cercle interactiu treballem en la implicació i participacióde les persones per formar part de les accions orientades a la millora de les condicions de vida de la gent en l’enfortiment de la comunitat.

Contribuïm amb altres iniciatives que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat i/o en risc d’exclusió social, per aconseguir una millora social a través de l’art. Cooperem amb diferents projectes que promouen pràctiques artístiques col·laboratives.

 


– clinicosanitari

El concert interactiu suposa una altra forma de relacionar-se més enllà de la mateixa institució amb altres col·lectius que formen part de la comunitat. Oferim un paraigua menys assistencial en col·lectius en situació de dependència com la tercera edat, els malalts crònics i les persones amb alguna discapacitat física, psíquica o sensorial.

 


– empreses (Team Building)

Activitats que busquen millorar les relacions interpersonals dins d’un grup per aconseguir tenir un resultat més satisfactori en el rendiment professional, amb equips integrats i motivats cap a un objectiu comú.